Preloader

Vibrálás, zakatolás, esetleg kellemetlen rázkódás, amikor elindítja hátsó hajtású vagy négy-kerék meghajtású gépjárművét? Ha az alábbi tünetek valamelyik jelentkezik az azt jelenti, hogy megsérült a kardántengely, és eljött az ideje felkeresni egy kardántengely javítás szolgáltatással rendelkező szervizt, akik segítenek orvosolni a problémát.

kardántengely javítás nemcsak azért fontos, hogy megszűnjön az idegesítő rázkódás, hanem a biztonság szempontjából is alapvető szerepet tölt be.

De ne aggódjon, a legjobb helyen jár, hiszen munkatársaink 15 éves tapasztalattal a hátuk mögött gond nélkül orvosolják a problémát a hátsókerék és/vagy összkerékhajtású járművek részére, legyen az személygépkocsi, mezőgazdasági gép, teherautó vagy autóbusz.

Lehetséges hibajelenségek, avagy mikor egyértelmű, hogy elromlott a kardántengely?

1. Az első egyértelmű jele annak, hogy sérült a kardántengely, hogy induláskor vagy hirtelen sebességváltáskor, addig ismeretlen csattanó hangra lesz figyelmes, amely főleg középen alulról jön, és rázkódás formájában.

2. A második jele a konkrétan vezetés közbeni rázkódás. Nehéz nem észrevenni.

3. Végül pedig az utolsó biztos jele, hogy a porvédő gumiharang megsérül, és elkezd szivárogni a kenőanyag.

A fent felsorolt 3 rendellenesség a biztos jele annak, hogy nem nélkülözheti a kardántengely javítás megkezdését. Ezenkívül a javítás legfontosabb elemei közé tartozhat a kardánkereszt cseréje, a csúszórész átalakítása, a porvédők cseréje, a perselyházak kopásának javítása, valamint a kardántengely sérült csőszakaszának cseréje. Mint láthatja sokrétű feladatkör, amely komoly szakmai és gyakorlati tudást igényel!

A piac telítettsége miatt nem biztos abban, hogy a CardanGo a legjobb választás gépjárműve számára?

Íme 3+1 érv, kardántengely javítás szolgáltatásunk hatékonysága mellett, nem árulunk zsákbamacskát:

1. Cégünk vállalja minden kardántengellyel rendelkező gépjármű komplex javítását, felújítását. (pl. Man, Iveco, Daf, Volvo, Renault, Mercédes, Scania, Volkswagen, Audi, Bmw)

2. Nemcsak a kardántengely javítás és felújítás terén produktív a szolgáltatásunk, hanem a gépjárművek terén is.

3. Miután hozzánk kerül az alkatrész, gyors hibamegállapítás után szakembereinek pár óra alatt elvégzik a kardántengely javítás és felújítás lépéseit

+1. Szolgáltatásunk egyik nagy előnye, hogy nem dolgozunk futárszolgálattal (Baranyában). Miért jó ez Önnek? Mert így nincs szükség bedobozolni, becsomagolni az adott alkatrészt, amivel időt és pénzt spórol meg, másrészt a megadott helyszínre kiérkező munkatársunk a meghibásodott alkatrészt helyben felméri, megközelítőleg behatárolja a pontosabb javítási határidőt, illetve meghatározza annak költségét.

Fontos! Pontos javítási határidőt és költséget, csakis kizárólag a műhelyünkben végzett szakszerű átvizsgálás után adunk. Csak így tudjuk garantálni a konkrét meghatározást a kardántengely javítás és szervizelés során, megőrizve a kliensek által felénk nyújtott bizalmat.

Kardántengely javítás és bármilyen vele kapcsolatos problémával hívja kollégáinkat! A hiba pontos megállapítása után árajánlatot adunk, azt követően pedig akár 24 óra alatt megtörténik a kardántengely javítás.


 


 

Kérjen ajánlatot!
Hívjon most!